Over ons...

TIECONCEPTS SPECIALIST IN CUSTOM MADE MODEACCESSOIRES

 

TieConcepts  is een dynamisch bedrijf en gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van luxe 'custom en tailor made' producten zoals stropdassen, shawls, strikken en luxe manchetknopen eventueel voorzien van logo of wapen. Daarmee is TieConcepts in staat een turnkey oplossing te bieden voor een uniforme uitstraling (corporate identity) voor bedrijven, instellingen, (studenten) verenigingen etc. Naast promotionele toepassingen zijn onze producten ook zeer geschikt als geschenk voor uw medewerkers, klanten en overige relaties.

 

TieConcepts richt zich hoofdzakelijk op de business-to-business markt, maar heeft ook creatieve en orginele concepten voor de particuliere sector. Denk eens aan stropdassen voor uw bruiloft of jubileum met in het etiket ingeweven namen of data. TieConcepts beschikt over een eigen ontwerpstudio waar met de modernste apparatuur en technieken gewerkt wordt. Onze ervaren vormgevers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van stropdassen en damesshawls. Zij zullen u verassen met diverse creatieve ontwerpen, exclusief voor u gemaakt. Dit ontwerp wordt gebaseerd op uw logo en huiskleuren, maar vooral op uw wensen. U bent tenslotte de opdrachtgever!

 

In onze eigen weverijen worden uitsluitend de mooiste en de beste stoffen gebruikt. De productie vindt plaats in zowel Italië als het verre Oosten. Hierdoor kan een zeer goede prijs- kwaliteitverhouding gewaarborgd blijven. Door deze korte lijnen zijn wij flexibel, snel in service en niet op de laatste plaats belangrijk: wij leveren tegen een gegarandeerde laagste prijsgarantie in de Benelux, want bij TieConcepts koopt u vanaf de 'bron'.